Intel valis partneriks GNT Eesti

14. juuli 2004, 00:00

GNT Eesti tooteturunduse direktor Ingrid Eha ütles, et müüma hakatakse protsessoreid, emaplaate, serveritooteid, võrguseadmeid. ?Vahetu kommunikatsioon tootjaga on alati väga oluline, eriti kui tegemist on toodetega, mis muutuvad ja arenevad kiiresti,? kommenteeris Eha koostööd uue tarnijaga.

Eha sõnul on GNT Eesti ja Inteli koostööst kõige rohkem abi Eesti arvutitootjaile ja GNT tooteportfellis tekitab see sünergia ühes teiste komponentide laia valikuga.

?Inteli strateegia on turu arendamisel fokuseerida tähelepanu tarbija vajadustele, keskendume digitaalsele kodule ja mobiilsusele,? ütles Inteli Kesk- ja Ida-Euroopa turgude juht Piotr Pagowski. ?Arvuti, koduelektroonika ning kommunikatsioon on märksõnad, mis on saanud osaks inimeste elus.?

?Selleks, et toimuvatest muudatustest osa võtta ja neid muudatusi ise juhtida, on väga oluline olla tarbijale lähedal,? lisas Pagowski. ?Kui jaemüüjad ostavad Inteli tooteid tunnustatud hulgimüüjalt, saavad nad pakkuda lõpptarbijale jätkusuutlikku tehnilist ja garantiituge.?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing