Kolmapäev 1. märts 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Suvine lillepidu

Urmas Vaino 30. juuli 2004, 00:00

Karmi ja paljude ilusaõieliste taimede vastu julma kliimaga Eestis on alati lilleilu hinnata osatud. Vaevalt oleks vastupidise korral ehitatud Lillepaviljon ning peetud suurejoonelisi lillepidusid, millest televisioon otseülekandeid tegi. Suvise õitsemise ja küpsemise kõige suuremas tuhinas kutsub Tallinna botaanikaaed kõiki lillelembeseid imetlema õitsevaid taimi.

Näitus, mille kuraatorid on Taimi Puusepp, Ave Visnapuu ja Urmas Laansoo, on kokku pandud erinevate firmade ja isikute kaasabil. Nii on õla alla pannud OÜ Nurmiko, Lööra lilletalu, OÜ FloresAED ning Epp Lepik ja Urmas Laansoo. Näitusel saab tutvuda imepäraste aiataimede ja looduslike lilledega. Lillepeole tulevad oma ilu ja vormi näitama floksid, liiliad, päevaliiliad, lillherned, lõvilõuad ja teised tuntud aiakaunitarid. Samuti on kohal kodumaised iludused aasadelt ja põldudelt. ?Külastaja saab näha nii lõike- kui ka potililli. Valik saab tõeliselt kirev, juuli lõpus ja augusti alguses õitsevad lilled on kirjud nagu sitskleit,? räägib eelolevast näitusest vaimustunult üks kuraatoritest, Taimi Puusepp.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing