Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Deja-vu

Lennart Beat 13. august 2004, 00:00

Red Hot Chili Peppers oli juunis-juulis peaaegu igal olulisel Euroopa muusikafestivalil nagu Caater või Slobodan River siinsetel. Võrdlus on tõesti kohatu, aga parem oleks kontserti enne näha ning siis albumit suveniirina kasutada. Red Hot Chili Peppersi ?Greatest Hits? ilmus jõuluajal, nagu ka videoparemik.

?Live At Slane Castle?i? DVD tuli turule samal ajal ning nende kaks viimast albumit on siiani bestsellerid. Kui palju on liiga palju? Küsimus pole kvaliteedis, sest jutt on ikkagi planeedi ühest eredaimast grupist. Lihtsalt peale töötluste (muu hulgas näiteks Donna Summeri ?I Feel Love?) on ju kõik eluks vajalikud laulud endal või vähemalt sõpradel juba olemas. Kaks päris uut laulu jõuavad arvatavasti ka järgmisele stuudioalbumile, mis peaks lettidele jõudma kevadsuvel 2005. Selle albumi suurim puudus on see, et ta ei ole DVD. Nii võimas bänd lausa nõuab pilti või vähemalt võimalust neid ise näha.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing