Lingisoovitus

Henn Sarv 17. august 2004, 00:00

Minu peamine infoallikas uute programmide ja tehnoloogiate tarbeks. Tihti jääb programmeerijate oskus teadmatuse taha, tihti jääb ka IT-juhtide valitud lahendus teadmatuse taha. Varem oli selleks otstarbeks sadade viisi laserplaate riiulis kõikvõimalike abimaterjalidega. Viimasel ajal seisab mu CD-riiul jõude. Kui jään jänni mõne funktsiooni või objektiga, siis sisestan otsimootorisse funktsiooni nime ja selgitused koos koodinäidetega tulevad kohe ekraanile. Kui ma ei tea täpselt mõne toote või tarkvara omadusi, siis kordub sama lugu. Ja lõppude lõpuks, kui mõni veateade on ikka väga selgusetu, siis veateate number või tekst, ja vastuse leian kiiremini kui sõbralt telefonis küsides.

Selle veebikeskkonna näol ei ole tegu ainult Microsofti toodete keskse asjaga. Paljud teiste platvormide kasutajad on öelnud, et mitme tehnoloogia ? näiteks XML ? tarvis on parim allikmaterjal just see veebilehekülg. Olen mitmel korral kogenud, et otsingumootor Google annab päringule vastates esimesena kümmekond linki MSDNi keskkonnast.

Miks peaks Microsoft Developer Network kui tasuta infoallikas olema huvitav kellelegi, kes ei programmeeri, kes ise ei kirjuta koodi ja ei paika süsteeme? Eks tasub kiigata öisel ajal mõne kontori akent, kus tuli veel põleb. Paljude akende taga istuvad öised programmeerijad või süsteemiplaanijad ja kulutavad oma aega. Halvemal juhul arvestavad nad need tunnid tööaja sisse.

Võin julgelt kinnitada, et MSDNi keskkonna järjekindel kasutamine hoiab väga palju teie aega kokku. Ja seda ilma, et MSDNi kasutamine sunniks teid oma eelistusi ja maitseid platvormide vallas muutma või vahetama.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:43
Otsi:

Ava täpsem otsing