Viimane teatri moeröögatus Pariisist esmakordselt Eestis

Christel Karits 27. august 2004, 00:00

Tegu on kahe virtuoosi, komödiandi hullumeelse võitlusega muusikas. Artistid esitavad geniaalselt, ent jultunult tuntud meloodiaid Bachist biitliteni.

?Duel? sai alguse 1999. aastal New Yorgis koostöös lavastaja Agncs Bouryga.

Osades t?ellist Laurent Cirade ja pianist Paul Stalcu.

Laurent Cirade muusikaline karjäär jätkus pärast klassikalisi õpinguid Maguy Hauchecorne?i ja Hervé Derrieni juures ansamblis Arrables. Cirade on mänginud kammermuusikat Daniel Tosi ja la Camerata de France?iga ning esinenud Prantsusmaa Riikliku Orkestriga. Kaksteist aastat on ta käinud ringreisidel koos tunnustatud Quatuoriga (Molicre? parima muusikalise etenduse auhind 1994. ja 1998. aastal), kelle etendused triumfeerisid Prantsusmaal ja kogu Euroopas ning alistasid Jaapani, Austraalia, Brasiilia ja Hiina.

Paul Staliu lõas vä klassikalise Bukaresti muusikaakadeemia ja astus Pariisi Kõmasse Riiklikku Konservatooriumi, kus ta sai kaks esimest auhinda ?kompositsioonis ja d?ssis. Sellest ajast alates on Paul Stalcu esinenud klassikaliste klaverikontsertidega ja osalenud d?ssifestivalidel koos Guy Reibeli, George Russelli, Franeois Jeanneau ja teistega. Tema kui eklektilise helilooja loomingut on esitatud muu hulgas Aix-en-Provence? klassikafestivalil, Grand Palais? ja Prantsusmaa raadios.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing