Hulgikauplejate registreerimise tähtaeg läheneb

ÄP 31. august 2004, 00:00

Registreeruda tuleb hiljemalt 15. septembriks.

Kaubandustegevuse seadusest tulenevalt ei pea registreeringut taotlema vaid tegevusaladel, kus ei toimu vallasasja pakkumist ja müüki, vallasasja kasutusse andmist ja võtmist.

Majandustegevuse registris ennast registreerida soovijal tuleb esitada vastav taotlus oma tegevuskohajärgsele valla- või linnavalitsusele, enne seda tuleb tasuda registrikande tegemise eest ka riigilõiv 300 krooni igal tegevusalal ühe tegevuskoha registreerimise eest.

Täpsemat infot riigilõivu tasumise rekvisiitide kohta on soovitatav eelnevalt küsida samast valla- või linnavalitsusest, kuhu registreerimistaotlus hiljem esitada soovitakse. Sealt saab kindlasti ka täiendavat registreerimisega seonduvat infot ning blankette.

- Lisainfo: mtr.mkm.ee

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:41
Otsi:

Ava täpsem otsing