Teistmoodi kokaraamat

Heidi Vihma 20. jaanuar 2006, 00:00

Andrues Vana “Kuidas kokata” ei ole traditsiooniline kokaraamat.

Siin pole retsepte ega ahvatlevaid serveeringuid, põhirõhk on kokkamise tehnoloogiatel.

Kuidas keeta pastat? Mille poolest erineb risoto tegemine tavalisest riisikeetmisest? Ja missuguseid köögitarbeid söögitegemiseks vaja on? See raamat jagab tarkusi, mida vajatakse enne, kui retseptide järgi midagi valmistama hakata.

Saab teada, mis vahe on keetmisel, kupatamisel, aurutamisel ja hautamisel, kuidas erineb praadimine vokkimisest. Õpetatakse ka suitsutuskastis suitsetamist ja lõkkel kalalõõmutamist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing