Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Äripäeva hinnang - www.sisustusweb.ee

ÄP 13. aprill 2006, 00:00

artiklid, foorum, ehituse ja sisutusega tegelevate firmade kontaktid ja veebiküljed

Avaküljel väike valik artikleid, millest nii mõnedki Äripäevast pärit. Kui enamikul kirjutajate nimed korralikult all, siis vähemalt ühe kunagi Oma Maja kuukirjas ilmunud aialoo juurest ei olnud päritolule ühtegi viidet.

Foorumitest võib leida neli alajaotust: ehituse, sisekujunduse, vabateema ja viimaks ka võimaluse soovitada head tegijat töömeest, sisustuskauplust jne. Eriti põnev tundub see viimane olevat. Kahju ainult, et postitusi nii vähe on. Ja sinna eriti kedagi kiitma minna ei maksagi, sest siis arvatakse, et tegemist on firmapoolse varjatud reklaamiga.

Kõige kasulikum on leheküljel võimalus otsida erinevate firmade kontakte, alates sisustuse ja lõpetades haljastusega. Ilmselt midagi igale maitsele. Veel on kaunite kodude pildigalerii, mis tunduvad olevat lihtsalt allkirjastatud kataloogipildid. Nii et üldmulje pisut üle keskmise aga ei midagi erilist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:54
Otsi:

Ava täpsem otsing