ÄP 5 aastat tagasi: Reformid nõuavad 42 miljardit

ÄP 17. aprill 2006, 00:00

Rahandusministeeriumi eestvedamisel koostatud liitumiseelse majandusprogrammi kohaselt nõuavad suuremad reformid aastani 2015 riigilt 42 miljardit krooni, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. Selle aja jooksul läheb kõige enam raha, kokku 21,3 miljardit krooni keskkonna-alaste nõuete täitmiseks.

Lähima viie aasta jooksul ootab ees 30%-line hinnatõus elektri, vee ja kanalisatsiooni ning linnaliinide dotatsiooni ja postiside osas. Maksusüsteemis suuri muudatusi oodata pole, tõuseb mootorikütuse aktsiis.

Hetkeseis: Nüüd on strateegiadokumendiks konvergentsiprogramm, mida kõik ELi liikmed kord aastas uuendavad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing