Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Riigikogu ootab koondamist

Aivar Hundimägi 27. aprill 2006, 00:00

Viimastel päevadel on Riigikogu liikmed kritiseerinud valitsust suutmatuse pärast esitada Riigikogule uusi eelnõusid. Seetõttu on Riigikogu tööpäevad mõne minuti pikkused. Opositsioonis oleva sotsiaaldemokraat Eiki Nestori hinnangul on tegemist anekdootliku olukorraga. Koalitsiooni kuuluv Jaanus Männik aga põhjendab vähest eelnõude hulka sellega, et riik on n-ö valmis tehtud.

Pakun omalt poolt ühe vana idee selle naljategemise lõpetamiseks. Kui riik on valmis ehk Riigikogu töömaht vähenenud, siis miks hoida nii palju kõrgepalgalisi spetsialiste tööjõuturult eemal? Res Publica lubas kunagi ammu vähendada Riigikogu koosseisu 71 liikmele. Nüüd on paras aeg see idee teostada.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:57
Otsi:

Ava täpsem otsing