Esmaspäev 24. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ma ei kaldu

Henrik Aavik 29. mai 2006, 00:00

Tõnis Bittman on esitanud meedias küsimuse: "Kas ma olen Sultsist kuidagi lollim?"

Ilmselt oleks küsimusele lihtne vastata, kui võrdlusalune persoon oleks mõni teine linnavolinik, mitte Sults. Aga dr Bittman on oma küsimuse kavalalt püstitanud. Küsin kolleegidelt vastust, tekib väike arutelu, keegi ei suuda mulle ühest nõu anda.

Meenutan suitsunurgas Harju tänava kruntide ostu (Sultsi, mitte linna poolt) ja valerahaskandaali ning võitjaks kipub jääma Sults. Bittmani kasuks räägivad jälle tema vaiksed väljaütlemised ning esinemised teles, taksoseiklused jne.

Küsimus jääbki minu poolt vastamata, kuna ajakirjanikuna ei tohiks ma eelistada ühte poliitikut teisele ega sekkuda hiidude võitlusesse.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing