Tallinki ostetava Silja Line'i eelmise aasta kahjum oli 1,6 miljardit krooni

Annika Matson 16. juuni 2006, 00:00

Tallink edastas börsile seletuskirja Tallinki aktsionäride üldkoosoleku päevakorrapunktide kohta. Sealt selgub, et ostetava Silja Line'i eelmise aasta kahjum oli ligi 102 miljonit eurot ehk ligi 1,6 miljardit krooni.

Aasta varem ehk 2004. aastal teenis Silja Line ligi 9,2 miljonit eurot (144 mln krooni) kasumit.

Tallinki ja Sea Containersi vahel sõlmitud Silja aktsiate müügileping sisaldab tingimust, et tehingu lõpuleviimisel, kuid enne Silja aktsiate üleminekut Tallinkile, maksab Silja täielikult tagasi kõik oma olemasolevad laenud ja täidab võlakohustused.

Liisinglepingutest tulenevad kohustused ja väiksemad laenud, mis on seotud Silja igapäevase majandustegevusega kogusummas umbkaudu 6 miljonit eurot (94 miljonit krooni), jäävad alles ka pärast tehingu lõpuleviimist. Siljale jäävad võlad vähendavad vastavalt Tallinki poolt Silja aktsiate eest tasutavat hinda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing