Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Maailma tuntuim modellikonkurss toimub esmakordselt ka Eestis

Christel Karits 01. september 2006, 00:00

Maailma tuntuim modellikonkurss Elite Model Look toimub esmakordselt ka Eestis. 2. septembril kell 20 teatris No99 algava finaali käigus valitakse Eestist ja Lätist pärit neidude seast võitja, kes pääseb Tais toimuvale Elite Model Looki rahvusvahelisele lõppvõistlusele.

Eestis ja Lätis toimunud eelvoorudest osa võtnud sadadest neidudest on välja valitud 30 tüdrukut, kes pääsesid Tallinnas toimuvasse finaali.

Kohaliku lõppvõistluse žürii tööd juhatab modelliagentuuride keti Elite modelliotsingudirektor Michaela Goddard. Samuti kuuluvad ürituse žüriisse modelliagentuuri Elite modelliesitlusjuhid Pariisist, Milanost, Stockholmist ja Barcelonast.

Elite Model Looki rahvusvaheliselt lõppvõistlust korraldab maailma suurim modelliagentuuride kett Elite Model Management. Konkursi rahvuslikes eelvoorudes osaleb igal aastal üle 350 000 neiu. Varem on Elite Model Looki abil tuule tiibadesse saanud sellised maailmakuulsad modellid nagu Claudia Schiffer, Gisele Bündchen, Cindy Crawford jt.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing