Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rahvusliku lennukompanii viimased päevad

Villy Paimets 19. september 2006, 00:00

Spekuleerin: Skandinaavia lennufirma SAS Group viib Estonian Airi ja airBalticu omanikuna ellu pikaajalist plaani Estonian Airi väljasuretamiseks. Eesti riigile kui Estonian Airi kaasaktsionärile serveeritakse Estonian Airi kasumlikku ärina, mullugi teenis ettevõte üle 60 miljoni krooni kasumit. Samas jääb agressiivne laienemine ja uute turgude-liinide hõivamine ehk hetkel kahjumlik pool samas piirkonnas tegutseva airBalticu kanda.

Mis juhtub aga mõne aasta pärast, kui Estonian Air on küll vahvalt kulusid optimeerides kasumit teeninud, kuid regulaarliinidel turuosa ja reisijaid peibutavaid lennuliine praktiliselt enam pole? Kas Eesti rahvuslik lennukompanii jääb tšarterreiside korraldajaks?

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:16
Otsi:

Ava täpsem otsing