Pariisi näituse eksklusiivsemad pärlid

Ardo Kalda 27. oktoober 2006, 00:00

Et üdini aus olla, peab tunnistama, et kõige peenemate autode kodumaa on tahes-tahtmata Itaalia. Makaronimaa autode väljapanekud olid selgi korral tõeliselt uhked ja iga sekund sähvatas neis fotoaparaat. Vahetevahel pildistati isegi autosid. Kuid autoajakirjanikud on enamjaolt meesterahvad ja Itaalia autofirmade boksides on autode najal alati kõige kenamad ja napimas riietuses modellid poseerimas. Niisiis välklambid sähvivad, fotograafid tunglevad ja higistavad ning enamik neist ei tea, millise autofirma juures nad on, või veel vähem, mis mudeliga tegu. Õnneks on Itaalia firmade autod vähemalt sama kenad või veel kenamad, kui neil poseerivad näitsikud.

Fotod: Tõnu Tramm - Auto Bild Eesti

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:22
Otsi:

Ava täpsem otsing