Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Ajakirjade Kirjastus ostis toiduajakirja Oma Maitse
Paljak ütles aripaev.ee-le, et sai oma ajakirja eest väärika tasu. Ta lisas, et täpset müügisummat ta avalikustada ei või. "Ajakirja müümine oli nagu lapse ülikooli saatmine - alguses on temast raske loobuda, aga kui tal hästi hakkab minema, on iga ema õnnelik," kommenteeris Paljak. Ta ütles, et otsus oli igati kaalutletud ning läbirääkimised kestsid üle poole aasta.
Kolme lapse ema Paljak asutas ajakirja Oma Maitse 2005. aasta alguses.
Tulevikuplaanide kohta ütles Paljak, et ta kavatseb esimese poolaasta puhata. Tal on plaanis toiduvaldkonnas edasi tegutseda, kuid restorani ta ei ava.
Ajakirjade Kirjastuse tegevjuhi Ain Lausmaa sõnul oli Oma Maitse ostu ajendiks soov siseneda toiduajakirjade sektorisse, mis on üks Ajakirjade Kirjastuse strateegilisi valdkondi. "Hindan ajakirja positsiooni turul väga heaks, kuna tal on kindel nišš ning suur lugejaskond," ütles Lausmaa. Lausmaa hinnangul on Oma Maitse näol tegemist huvitava ja mitmekülgse ajakirjaga, mis pakub lugemist ja ideid nii vähenõudlikele kui ka nõudlikele toiduvalmistajatele.
Paljaku sõnul sai ta kvaliteetse toiduajakirja käivitamisega teostada ühe kauaaegse unistuse ning tal on hea meel, et ajakiri on pälvinud tuhandete lugejate poolehoiu. "Tahtsin pakkuda sellist ajakirja, mis pööraks tähelepanu kõigile tuhandele võimalusele, mida toidumaailm pakub, ja mis oleks lugejaile selgelt praktilise väärtusega," ütles Paljak.
Oma Maitse jätkub ilmumist tavapärase graafiku järgi ning esimene number Ajakirjade Kirjastuse all ilmub juba märtsis. Ajakirja peatoimetajaks jääb endiselt Tiina Kruus.
Ettevõtte eelmise aasta käive oli 1,7 miljonit krooni ja kasum 10 000 krooni.
Kõik tellimused jäävad kehtima ka pärast ajakirja ostu ning vormistatakse automaatselt ümber Ajakirjade Kirjastust teenindava Expressposti alla.