Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Savisaar linnapeaks - mida arvate?

ÄP 27. märts 2007, 00:00

Ma olen olnud Savisaare ajal abilinnapea, ta on väga konkreetne mees. Mul ei ole küll midagi Ratase vastu, aga ma ei näe selles midagi paha, et Savisaar linnapeaks hakkab.

Kindlasti on mingi amet, kus Savisaar mind ei häiriks. Kui ta oleks kuskil kokk või teeks midagi vaikselt. Aga linnapeana ma teda ei tahaks eriti. Linna üritustel tuleb karta, et äkki on Savisaar kohal ja peab talle veel kätt andma. Tuleb kodus istuda ja vältida igasuguseid linna üritusi.

Ega selles midagi ootamatut ei ole, sest kui inimesel on eesmärk, siis ta proovib siit ja sealt. Ei saa uksest, saab aknast. Seda ei ole sugugi lihtne teha, aga ma püüan olla eelarvamustevaba.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing