Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti esimene rahvusvaheline kunstioksjon

Christel Karits 25. mai 2007, 00:00

Enampakkumisele tuleb eesti, baltisaksa, vene, läti ja Lääne-Euroopa kunst, lisaks dekoratiivkunst ning ikoonid. Tähelepanuväärsemate oksjonil müügile tulevate teoste hulka kuuluvad eesti kunstist Johann Köleri ja Nikolai Triigi taiesed.

Oksjoni tõmbenumbriteks on peale juba mainitud eesti kunsti suurkujude baltisakslased Gerhard von Kügelgen, Alexander Klünder, Gregor Bochmann ja Eduard von Gebhardt. Vene kunsti šedöövrite hulka kuuluvad Ernst Liphardti suurepärane daamiportree ja Nikolai Haritonovi "Magav mustlanna". Esimest korda on Eesti kunstioksjonil võimalik saada vene ikoonikunsti tippu kuuluvate ikoonide omanikuks. Põnevust peaks olema ka dekoratiiv- ja tarbekunsti kollektsioneerijatele.

Kogu oksjonil pakutava kunstivalikuga on võimalik tutvuda internetileheküljel www.baltic-auction.com

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:47
Otsi:

Ava täpsem otsing