Esmaspäev 16. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kes poleks ekspert?

Martin Hanson 30. august 2007, 00:00

Kinnisvarabuumi lisandväärtusena on tekkinud terve rida poolprominentseid kinnisvaraeksperte, kes oma analüüsi pakuvad. Olgu selleks siis Liis Lass, kes ootamatu vangerdusega seltskonnadaamist kinnisvaraanalüütikuks on saanud ning teab täpselt, et rämpskinnisvara aeg on ümber (mis on rämpskinnisvara, teab vaid jumal). Või Trigoniga lahutusprotsessi läbi teinud Kristel Kivinurm-Priisalm, kes samuti eksperdina üles astub ning leiab mõistliku olevat kõik korterid maha parseldada. Täna. Kohe. Sest läheb veel halvemaks.

No kena... Kui ma kuulaks iga valeprohvetit, elaksin ma kuuse all ja käiksin jala, aga kinnisvara hindu see ikka ei mõjutaks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing