Millest koosneb armastus?

Christel Karits 07. september 2007, 00:00

Meisterkokk Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) elab oma elu samade põhimõtete järgi, nagu käib töö tema köögis trendikas Manhattani restoranis. Kõik peab olema perfektne, igal asjal on oma kindel koht ja eksimine on liigne luksus.

Sellise suhtumise juures pole mingi ime, et Kate elab üksi ning peab oma tööandja (Patricia Clarkson) korraldusel käima iga nädal terapeudi jutul. Ootamatu pööre tuleb pärast liiklusavariid, mille tagajärjel "pärib" naine oma üheksa-aastase õetütre Zoe (Abigail Breslin). Nagu sellest, kogu tema senist elu pea peale pööravast vapustusest veel vähe oleks, võtab restoran tööle uue koka, kelle loodud lõbus atmosfäär kuidagi Kate'i köögiga kokku ei sobi.

Samas peab naine endale tunnistama, et nakatavalt elurõõmus Nick Palmer (Aaron Eckhart) polegi ehk nii ebameeldiv tüüp, kui esialgu tundus.

Väikest Zoe'd mängib osaga filmis "Väike Miss Päikesepaiste" Oscarile kandideerinud Abigail Breslin, teistes rollides Patricia Clarkson ("Mulla all"), Jenny Wade ("Koletislik ämm"), Bob Balaban ("Gosford park") jt.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:49
Otsi:

Ava täpsem otsing