Seminarid ja konverentsid: oktoober-november

ÄP 24. september 2007, 00:00

 • 02.10
 • Tallinn, Reval Hotel Olümpia
 • Teemad: Inimeste juhtimise tähtsus; juhtumi analüüs: SAS instituut; juhtimine ja rakendamine neerudialüüsiga tegeleva suurettevõtte Davita näitel; teadmiste rakendamise takistused ja kuidas neid ületada.
 • Esinejad: Dr Jeffrey Pfeffer, David Russo
 • Hind: 9800 krooni
 • www.bildideas.org
 • 04.10
 • Tallinn, hotell Euroopa
 • Teemad: Kuidas juhtida protsesse nii, et sellest tekiks igapäevane maagiliselt mõjuv teenindus?
 • Esinejad: Jaak Jõgi, Elioni müügi- ja teenindusdirektor; Feliks Mägus, Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juhatuse esimees; Häli Siimaste, Olympic Entertainment Groupi personaliarendusdirektor; Vahur Ausmees, RL Victoria kapten; Ilmar Jõgi, Kuusakoski juhatuse esimees; Eve Karmo, Põhja-Eesti regionaalhaigla juhatuse liige jpt. Peaesineja on Pam McNamara Disney Instituudist.
 • Hind: 3290 krooni
 • www.tallinnakonverentsid.ee
 • 11.-12.10
 • Pärnu kontserdimaja
 • Teemad:mehelik ja naiselik juhtimises - strateegia ellurakendamise inimlikud eeldused ja takistused - uued ja vanad karjäärimudelid ja soorollid, kahe karjääri perekonnad - sooline diskrimineerimine: kas nüüd reaalsus ka Eestis? - juhtimine perefirmades: kuidas seda tehakse meil ja mujal? - uued organisatsioonimudelid, mehelikkus ja naiselikkus organisatsioonides
 • Esinejad: Lynda Gratton, London Business Schooli praktilise juhtimise professor; Ingeborg Baustad, Statoili juhtimiskonsultant; Marek Reinaas, Urmo Vallner, Mihkel Pärjamäe, Scott Blanchard jpt.
 • Hind: 11 900 krooni
 • www.konverentsid.ee
 • 24.-26.10
 • Tallinn, Teletorni konverentsikeskus
 • Teemad: Viirusturunduse ja suusõnalise turunduse edulood: mis töötab? Ülevaade Eesti internetiturunduse eduloodest 2007. aastal. Ülevaade Euroopa parimatest müügiedenduse kampaaniatest. Juttu tuleb turundusinnovatsioonist, brändiportfellide juhtimisest Eesti ettevõtetes jms.
 • Esinejad: Bob Garfield, Jeremy Stern, Fenella McVey, Jacek Kowalski, Jim Lusty, Tom Garrahan, Andrei Korobeinik, Tanel Talve, Karl Multer, Anne Mere, Kadi Mätik jpt.
 • Hind: 7500 krooni
 • bestmarketing.cma.ee
 • 05.11
 • Tallinn, Portuse hotelli konverentsikeskus
 • Teema: Konverents annab koolitajatele ja koolitusettevõtete juhtidele ülevaate Eesti majanduse seisust ja koolitusturust. Pakutakse ideid, kuidas turundada ja müüa koolitustooteid muutuvas majanduskeskkonnas. Ettekannetes käsitletakse veel ka EASi uusi plaane koolitajate ja koolitusturu toetamisel, koolitajate ees seisvaid strateegilisi valikuid, müügitöö korraldamise võimalusi ja hea eestikeelse müügiteksti koostamise põhimõtteid. Konverentsi lõpetab vaba arvamuste vahetus, kus personalijuhid, koolitajad ja tippjuhid arutlevad koolitusturul pakutava ja tegelike vajaduste üle muutuvas majanduskeskkonnas.
 • Esinejad: Eesti Panga keskpangapoliitika osakonna juhataja Ülo Kaasik, Audentes Ariko juhataja Tiit Valm, AT Treeningute omanik ja treener Aira Tammemäe, Büroomaailma juht Jüri Ross, Hansapanga Grupi IT-divisjoni personalidirektor Maria Kütt, majandusajakirjanik ja Äripäeva rubriigitoimetuse juht Heli Lehtsaar, Merko arendusdirektor Agnes Hansen, Äripäeva käsiraamatute keeletoimetaja Helve Hennoste, Self II arendusjuht Endel Hango, Eesti Suhtlemistreenerite Ühingu juhatuse esimees ja suhtlemistreener Ann Seilenthal.
 • Hind: 1990-2390 kr
 • www.suhtlemisoskused.ee/info.html
 • 08.-09.11
 • Tallinna Lauluväljaku konverentsikeskus
 • Teemad: Kuidas luua innovatsiooni kaudu toodetele ja teenustele lisaväärtust? Kuidas finantseerida kõige hullemaid äriideid? Brändi väärtuse loomine segastel aegadel. Kuidas tuua kliendid ettevõtte arendamisse? Uued tooted ja teenused. Mida kliendid tegelikult vajavad? Mida saavad Eesti ettevõtted üle võtta Silicon Valley innovaatilisest ärikultuurist?
 • Esinejad: Peter Fisk, Graham Hill, Chris Lawer, Roland van Kralingen, Uwe Weissflog, Rainer Nõlvak, Jüri Riives jpt.
 • Hind: 5900 krooni
 • www.innoestonia.ee

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:36
Otsi:

Ava täpsem otsing