Suve parim nädal

Tõnis Oja 24. september 2007, 00:00

USA tarkvaragigant Oracle, kes teatas üllatavalt headest kvartalitulemistest, oli hea katalüsaator kogu USA aktsiaturule, tänu millele tegid Dow Jonesi tööstuskeskmine ning S&P 500 indeks parima nädala alates märtsist.

Mõlemad indeksid kosusid nädalaga 2,8 protsenti, peamiselt tehnoloogiasektori aktsiate hinnaliikumist peegeldav Nasdaqi koondindeks kerkis nädalaga 2,7 protsenti

"Nii nagu me alahindame tihti probleeme ühtedes sektorites, on loomulik, et alahindame teiste sektorite väga head olukorda," kommenteeris uudisteagentuurile AP viimaste nädalate heitlikku olukorda aktsiaturgudel investeerimisfirma Genworth Financial Asset Managementi investeeringute juht Robert Brown, viidates ettevõtete oodatust parematele tulemustele.

Oracle'i eelmise kvartali kasum kasvas 25 protsenti, 840 miljonile dollarile võrrelduna 670 miljoni dollariga aasta tagasi. Käibe kasv oli viimase seitsme aasta kiireim. Oracle'i aktsia reageeris tulemustele 4,4protsendilise tõusuga 21,98 dollarile.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:03
Otsi:

Ava täpsem otsing