Olerexi omanikud ostsid poole geenitestifirmast

ÄP 22. jaanuar 2008, 00:00

Eesti väärtpaberite keskregistri andmetel kuulub Eesti suurim eksportiv biotehnoloogiafirma Asper Biotech ligi 50 protsendi ulatuses osaühingule Asper Bio, mis kuulub sajaprotsendiliselt eri firmade kaudu kütusefirma Olerexi omanikele Antti Moppelile ja Andres Linnasele.

2007. aasta lõpul kuulus pea pool Asper Biotechi aktsiatest ASi Steri juhi Jaanus Pikani ja Tartu Ülikooli biotehnoloogia professori Andres Metspalule firmadele.

"Asper Biotechi näol on tegemist oma ala liidriga globaalsel tasemel," ütles Moppel. "Näen Asperis väga suurt potentsiaali ja mul on väga hea meel, et saan ettevõtte heaks oma panuse anda," lisas ta. Moppeli sõnul ei ole neil plaanis rohkem biotehnoloogiaettevõtteid osta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing