Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Riik aitab osaleda välismessidel

Henrik Aavik 04. aprill 2008, 00:00

"Näiteks korraldame riiklikult toetatavate ühisstendide programmi raames ettevõtjate ühisstende väga erinevateks messideks. Soomes koondame tänavugi ettevõtted ühisstendile septembris Tamperes masinatööstuse allhanke messil Alihankinta Subcontracting 2008. Suurteks turismimessideks koostab EAS ühisstende Eesti kui reisisihi tutvustamiseks.

Ekspordiplaani programmi raames toetab EAS ka välismessidel osalemist. Abi saavad nii tegutsevad kui ka alles alustavad eksportöörid sõltumata ettevõtte suurusest. Loomisel on ka spetsiaalne välismessitoetuste programm, kuid see on koostamisetapis ja toetuse taotlemise tingimused ei ole veel teada," ütles Peegel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:27
Otsi:

Ava täpsem otsing