Isiklikud asjad

Lennart Beat 04. juuli 2008, 00:00

Mis juhtuks, kui Scarlett, grupi TV On The Radio David Andrew Sitek ja talle lojaalsed muusikud koguneksid viieks nädalaks Louisiana osariigi väikelinna Maurice'i lähistele maamajja? Eesmärgiks anda välja Tom Waitsi kaverialbum, mis kõlaks nagu Cocteau Twins. Hmm, see on parem kui ette kujutate. David Bowie laulis sisse taustavokaali kahele loole, ehkki tematagi on müstikat piisavalt.

Scarlett Johanssoni projektialbumil osalejate omavaheline keemia on liigutav ja lisatud personaalsed kommentaarid on erakordselt nunnud. Hei! Scarlett Johansson tegi oma austajatele plaadi! Ma armastan seda juba mõtte tasandil ja miks ei peaks?

Muuseas, Seali live'ilt lahkusin pärast kolmandat laulu. Kunagise lemmiku "Killer" oli jõuetu saundi lagi ja sealt edasi oleks juba pettumus olnud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54
Otsi:

Ava täpsem otsing