Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Kontsentreeru põhitegevusele
Õige on ütlus, et n-ö headel aegadel tehtud otsused on tihtipeale halvad. Kui raha on laiemalt käes, läheb see kergekäeliselt taga ajama veelgi suuremat raha - ristisuunas senise põhitegevusega. Margus Kohava, kes on tuntuks ja tegijaks saanud puidutööstuses, tegi 2005. aastal 400 000kroonise investeeringu restoraniärisse, söögikohta nimega Buen Provecho. See on nüüdseks kandnud kahjumit 3,3 miljonit krooni. Aga eks restoraniäri olegi veel lühikese ajalooga ja selle kasu kahtlane, võrreldes puiduga. Millal süüdati tuli esimest korda kahe puupulga abiga?