Üks küsimus

Ennu Susi 08. september 2008, 00:00

Paljud planeeritud asjad on soiku jäänud. Vaid Tänassilma, Jüri ja Mõigu tehnopargil on hästi läinud, seetõttu planeeritakse neis ka laiendusi. Teistel nii hästi ei lähe.

Ka Põrguväljal (st Kalevi lähiümbruses) on küllalt normaalselt läinud. Samas pakutakse sealgi hoonestamata krunte kuhjaga.

Hinnad on kindlasti langenud võrreldes 1-1,5 aasta taguse perioodiga, seda nii maa osas kui ka objektide rentide ja müügihindade osas. Pigem on probleem likviidsusega, kuna turg on jätkuvalt äraootaval positsioonil. Üldjuhul ei taheta langeva turusituatsiooni taustal (seda nii majanduses tervikuna kui ka kinnisvara kontekstis) hakata laienema ega uute arenduste peale mõtlema. Likviidsed on vaid väiksemad ning heas asukohas paiknevad üüripinnad. Praegu eelistatakse selgelt üürimist, mõned aastad tagasi oli vastupidine trend.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:42
Otsi:

Ava täpsem otsing