OÜ Adavere Liha läks pankrotti

Kristina Traks 19. november 2008, 00:00

Adavere Liha kõige suurem võlausaldaja on põllumajanduse registrite ja informatsiooniamet, kes on ettevõttele andnud üle 7 miljoni krooni eurotoetust. PRIA tahab aga seda raha tagasi, sest tema arvates pole raha kasutatud sihipäraselt.

Ettevõtte pankrotihaldur on Sirje Tael ja esimene võlausaldajate koosolek toimub 10. detsembril.

Pankroti poole kiskus Adavere Liha äri juba ammu. Eelmise aasta lõpuks oli kolme miljoni kroonise aastakäibega ettevõtte omakapital miinuses juba ligi 10 miljoni krooniga. Kahjumit teenis ettevõte eelmisel aastal 8,5 miljonit krooni.

AS Adavere Lihatööstus, läks pankrotti 2000. aastal, jäädes võlausaldajatele võlgu üle 30 miljoni krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:50
Otsi:

Ava täpsem otsing