Kus võimalik, seal trahvime

ÄP 25. november 2008, 00:00

Poliitikud püüavad täita eelarveid uute varjatud maksudega. Tallinna munitsipaalpolitsei otsustas, et kui majaomanikud ei suuda lund koristada, siis on neile paras trahvid määrata. Majaomanikud on keerulise valiku ees. Lähed lumega võideldes ja niigi hiljem tööle, jääb lumi koristamata ja saad politsei kaela. Jääd koju lund rookima, jääb tööandja hätta. Võib-olla mõtleb nii mõnigi hooletu kinnistuomanik, et põhitöö tahab tegemist eelisjärjekorras? Vaevalt jätkub tal aega näiteks allkirjade kogumisele, et hoopis linnale koristamata teede eest trahvi nõuda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing