Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Skanska astub teedeehitusärist välja

Katre Pilvinski 12. detsember 2008, 00:00

Skanska EMV loobub pärast töös olevate projektide lõpetamist teedeehitusest ega kavatse enam osaleda ka ühelgi selle valdkonna hankel. Endiselt jätkab ettevõte spetsiifilisi insenertehnilisi töid, nagu sillaehitus ja vaiatööd. Hormi hinnangul ei ole teede ehitamine Eestis praegu ettevõtte jaoks majanduslikult mõistlik, teatas ettevõte.

"Tegemist on selgelt ärilise otsusega - arvestades üldist majanduskeskkonda ning hinnates turuperspektiive ei ole tavapärase teedeehitusega lähiaastatel võimalik positiivseid tulemusi saavutada," selgitas Horm. "Arendame oma tugevaid külgi edasi ning keskendume selles valdkonnas edaspidi just sillaehitusele ja vaiatöödele," lisas Horm.

Käimasolevad teedeehituse projektid viiakse lõpuni. Tee-ehitusest loobumine sunnib ettevõtet lähikuudel kokku 42 inimest ehk ligikaudu kümnendiku kogu ehitusfirma töötajaskonnast koondama.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:52
Otsi:

Ava täpsem otsing