Lihtsad asjad

Lennart Beat 23. jaanuar 2009, 00:00

Ilmselt polnud möödunud nädalal mitte märkamatu Barack Obama ametisseastumisega seonduv. Tal ja ta meeskonnal oli isegi muusikapoliitikas jõuline sõna sekka öelda.

U2 paiskas oma uue singli plaanitust varem iTunesi müüki, kuid meie e-riigis selline luksus ametlikult puudub. Harjumatuid helisid saab aga vabalt kuulata aadressilt goyb.u2.com või raadiost. kuni Get On Your Boots meelde jääma hakkab (kui üldse hakkab). Jason Mrazi I'm Yours on aga poole aasta jooksul maailma enamuse võlunud.

Saundisõdade vahel läheb naturaalne rõõm hästi peale ja plussis on ka kogu album. Mitte päris Jack Johnsoni tase, kuid folk ja soul universaalses popkeeles on automaatselt stressivaba kogemus. James Morrison ning Colbie Caillat on Jasonile toeks ja kellele need mesikeeled sobivad, leiavad siit vajaliku ruttu…

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing