ÄP 5 aastat tagasi: Õlletootjad valmis turistidele tormi jooksma

ÄP 05. veebruar 2009, 00:00

Eesti õlletootjad loodavad Euroopa Liitu astumisel turistidele võrreldes praegusega topeltkoguse õlut kaasa müüa. Lubatud õlle riigist väljaviimise kogus suureneb ELiga liitumisel praeguselt 15 liitrilt 110 liitrile inimese kohta. Eesti õlletootjad laiendavad praegu tooteportfelle, lisades nn ekspordikohvrites müüdava õlle sortimendile aina uusi nimetusi. Juunis avab Tallinna reisisadama D-terminali juures uksed ka Saku Rock Hotel.

Hetkeseis: Alul õlletootjate müük tõesti paisus, Soome viidavate õllekohvrite arv kasvas A. Le Coq Tartu Õlletehase andmeil 2004. aastal kolm korda. Kuid 2006. aastast alates hakkas turistide kaasaostetud õllekogus taas langema.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing