Parkettsisuga maja Tokyos

ÄP 02. märts 2009, 00:00

Tegelikult pidasid arhitektid seda luues silmas hoopis puitlavade parraste ehitamise tehnikat. Hoone interjööris on aga kõik pinnad kaetud luksusliku ja loodusliku kalasabaparketiga, mis võtab enda all enamiku põrandaid, seinu ja lagesid. Ristkülikukujulisele krundile joonestatud piklik rombja plaaniga maja jätab diagonaalis ruumi eeshoovile ja parkimiskohale ning tagumisele aianurgale. Viimases kasvab üks suur puu ning sinna avaneb avar vaade läbi kahe korruse kõrguva elutoa suurest klaasseinast. See diagonaalse paiknemise teema ja maja sisemuses valitsev uhke kalasabaparkett kõlavad kenasti kokku ja toetavad teineteist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing