Lugeja arvab

ÄP 03. märts 2009, 00:00

  Olympic, miks sa niimoodi tegid?
 • Arvata võib, et Olympicu vendadel pea lihtsalt nii paks, et unustati väikeaktsionäride teavitamine lihtsalt ära. Kahju, kunagi toetasid investorid ikka Olympicu ettevõtmist paari miljardi krooni eest.
 • ...aktsiahind kukkunud 14,8%. Optimistlik prognoos. Pessimistlik 23,9%.
 • Üle 15% ei saa kukkuda.
 • Kuidagi vägisi jääb mulje, et rahaliikumised kasiinodes omanikeni ei ole range kontrolli all ja Karul pole endalgi täit ülevaadet, mis firmas toimub.
 • Tallinna börs on nagunii üks naljanumber. Mitte seepärast, et koht väike ja firmasid vähe, vaid pigem seetõttu, et meil on selline tore hambutu finantsinspektsioon. Või mitte hambutu, pigem valede meeste asja ajav asutus. Kuni sel puudub huvi tegelda tõsise järelevalvega, tõmmatakse ikka ja jälle väikeaktsionärile müts silmini pähe.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  24. November 2011, 17:58
  Otsi:

  Ava täpsem otsing