Toidu turvalisus on farmitöötaja kätes

ÄP 11. märts 2009, 00:00

Selgus, et haigus sai alguse Georgias asuvast räpasest maapähklitööstusest. Professor Jennifer Ibrahimi sõnul on üks oluline haiguste farmidesse pääsemise viis sealsete töötajate kaudu.

"Töötajad on liikuv ja ajutine kontingent, seetõttu ei pruugi nad kõigist ohtudest teadlikud olla," ütleb ta. "Neilt ei nõuta vaktsineerimist ja see suurendab haiguste leviku ohtu, eriti selliste toitude seas, mis ei vaja küpsetamist-keetmist." Ibrahimi soovitusel tuleks vaktsineerida kõiki farmitöötajaid, tagada neile korralikud ja puhtad töötingimused ning jagada sanitaarse käitumise kohta informatsiooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:54
Otsi:

Ava täpsem otsing