Maja silotorni otsas

Urmas Oja 01. aprill 2009, 00:00

USAs Alabama osariigis Hale'i maakonnas elab aga enamik täiskasvanudki rahvast haagiselamutes ja kõikvõimalikes putkades. Õnneks on ses piirkonnas kinnitanud kanda üks edumeelne arhitektuuribüroo, mis katsub kohalike kehvasid elutingimusi soodsate vahenditega parandada. Teinekord saadab neid edu, alati aga mitte. Üks kohalik, kes enda ellu sekkumisega nii päri polnud, põgenes oma elamisega aga ühel põllul asuva endise silotorni otsa justkui laps onniga puuvõrasse. Ei taha tema tarku arhitekte enda õuele seletama, kuidas parem elada oleks. See elamu on hea näide sellest, et teinekord kukub mittearhitektil keerukate probleemide lahendamine hoopis paremini, südamlikumalt ja nutikamalt välja, mis innustab kindlasti ka teisi tavainimesi, rääkimata arhitektidest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:55
Otsi:

Ava täpsem otsing