Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nüüd pakub Uus Maa ka kolimisteenust

Mariliis Pinn 16. aprill 2009, 00:00

"See on loomulik areng, kuna meie maaklerid vahendavad ju igakuiselt kümneid kodusid ning kolimisteenuse vajadus on järjest kasvamas," sõnas Uus Maa Kolimisteenuste juhatuse liige Elari Tamm kolimisteenuse pakkumist kommenteerides.

AVA Ekspress OÜ arendusjuht Kuido Kreevs ütles Uus Maa kolimisteenuste turule sisenemist kommenteerides, et konkurents on alati oodatud. "Aus ja õiglane konkurents on oodatud. Alati on selliseid firmasid, kes proovivad kätt teises sektoris, kui king pigistama hakkab. Ju nad arvavad, et kolimisteenus on selline lihtsam lahendus ja kinnisvaraäri ei lähe nii hästi," ütles ta.

Siiski ei arva Kreevs, et firmast neile konkurenti oleks, sest suurte firmade kolimine vajab rohkem tööjõudu ja suurt veokit, mitte paari kaubikut.

Kreevs pidas Uus Maa kolimisteenuste hinda pisut krõbedaks. Nimelt seal maksab hinnakirja järgi üks töömees koos kaubikuga 380 krooni tund. "Meilt saab sama teenuse 250 krooni eest tund. Hinnad on pisut üle pingutatud," ütles Kreevs. AVA Ekspress üritab tema sõnul stabiilset hinda hoida. "Muidugi on selliseid odavamaid tegijaid, kes õhtul autokastis raha üle loevad ja ära jagavad ning pärast kiruvad, et makse ei laeku," sõnas Kreevs, kelle sõnul siiski inimesed peaksid eelistama ettevõtteid, mis ausalt makse tasuvad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:02
Otsi:

Ava täpsem otsing