Repo ründab Põhjamaade turge

Lemmi Kann 15. mai 2009, 00:00

"Ekspordi eeldusena on vaja luua kõrgema lisandväärtusega tooteid ja tegelda pideva tootearendusega. Toodete sertifitseerimine ja eksporditurgude nõuetega vastavusse viimine on ettevõttele kulukas protsess. Seetõttu on Repo Vabrikud tänulik EASile eksporditurunduse toetuse eest, mis võimaldab neid kulusid 50% osas katta," ütles ASi Repo Vabrikud juhataja Tiit Kolk Äripäevale.

Sõltumatu hindamisasutus Soome Tehnilise Uurimise Keskus VTT andis 11. mail Repo Vabrikute põrandaplaadile Repo Floor vastavussertifikaadi CE-märgistuse saamiseks. Repo Vabrikute jaoks on see võimalus pakkuda sertifitseeritud põrandaplaati lisaks koduturule Soomes ja Skandinaavia turgudel. Repo põrandaplaat on seejuures 100% eestimaine toode - valmistatud Eestis kasvanud puidust ja Kohtla-Järvel keedetud vaigust.

Kolk lisas, et klientide vajadusi arvestades tegeletakse pideva tootearenduse ning tootevaliku laiendamisega. "Aprillis alustasime madalama formaldehüüdi emissiooniklassiga E0,5 puitlaastplaadi sertifitseerimist Rootsis ja loodame peagi pakkuda uut toodet Euroopa ja Aasia nõudlikele klientidele," rääkis Kolk ettevõtte tulevikuplaanidest - nii Lähis-Idas kui ka Hiinas tehakse aktiivset tööd uute turgude leidmiseks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:05
Otsi:

Ava täpsem otsing