Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rae vald saab 4 mld kroonise logistikapargi

Mariliis Pinn 10. juuni 2009, 00:00

84hektarilise kaubandus- ja logistikapargi ehitustööd algavad 2010. aasta alguses.

ASi Süda Maja juhataja Veiko Murruste sõnul on varasemast äripargist kaubandus- ja logistikapark saanud. "Selle pargi eripära on, et seda ei müüda kasutajate omandisse. Äriplaani järgi on kogu pind renditav, selgitas Murruste.

"Projekti investeeringuväärtus on 250 miljonit eurot ehk ligi 4 miljardit krooni ning seda rahastavad Heliose Lähis-Ida investorid ja kohalikud finantspartnerid," ütles Helios Propertiesi tegevdirektor Michael J. Hughes.

Kes kaubandus ja logistikapindu rentima hakkavad, mehed ei avalikustanud. "Läbirääkimised käivad mitme huvitatud ettevõttega," lisas Helios Properties Euroopa arendusjuht John Clements. Tegemist pidi olema Euroopa suurfirmadega, kes juba tegutsevad Eestis või plaanivad siia tulla.

Hughes ütles, et nad üritavad investeerida siis, kui turg põhjas on. "Loodan, et uus buum on tulemas. Usume, et näeme peatset kasvu," põhjendas ta investeeringut.

Rae vallavanemal Raivo Uukkivil on hea meel, et projekt on käima läinud. Projekti takistusena näeb ta maanteeametit, kes nõuab ristmike väljaehitust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:07
Otsi:

Ava täpsem otsing