Üledoos

Signe Sillasoo 10. juuli 2009, 00:00

Hiljuti olen lugema juhtunud mitmeid positiivseid statistilisi uudiseid.

Näiteks laulu- ja tantsupeo suurepärasele korraldusele lisaks, olevat olnud ka osavõtt sel korral iseseisvusaja kõige agaram. Niisama hästi on läinud ka koguperefilmil "Jääaeg", mida jõudis käia esimese viie päeva jooksul vaatamas 42 464 inimest, mis on pea 15 000 inimest rohkem kui eelmise rekordarvu sündmisel 2006. aastal pärast filmi "Kariibi mere piraadid: surnud mehe aardekirst" esilinastumist.

Nadidel aegadel on ikka meelelahutus tuju tõstjaks olnud. Tundub, et negatiivsusest on lihtsalt üledoos saanud, nii et üle ei jää muud, kui loota, et sääraseid ühendavaid ja positiivseid üritusi ikka rohkem toimub. Õnneks tuleb neid suve jooksul veel mitmeid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:02
Otsi:

Ava täpsem otsing