Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Parim Eestis

Signe Sillasoo 14. august 2009, 00:00

Inimene pidavat harjuma kõigega. Ka sellega, kui kõik hea ja parem maailma tippklassist koju kätte tuuakse. Võimalik, et ekslikult, ent ometi tundub mulle, et sel aastal on seda tippklassi olnud võrreldes varasemate aastatega oluliselt rohkem. Masu pole päris kõigele pidurit pannud.

Külas on käinud popikuninganna Madonna ja maailma jalgpalliväljakute suured staarid brasiillased. Kontserdi on andnud Morrissey, Angie Stone, Moby, Morcheeba, Londoni sümfoonikud, kitarrivirtuoos Ritchie Kotzen ja paljud teised.

Õnneks pole aasta läbi, nii et maailma parimaid jõuab eestlastele veel pakkuda. Sel nädalavahetusel saab näiteks bluusi maailmaklassi näha Haapsalus. Augustibluusil esineb bluusimaailma esinumber Omar Kent Dykes.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:03
Otsi:

Ava täpsem otsing