Parim Eestis

Signe Sillasoo 14. august 2009, 00:00

Inimene pidavat harjuma kõigega. Ka sellega, kui kõik hea ja parem maailma tippklassist koju kätte tuuakse. Võimalik, et ekslikult, ent ometi tundub mulle, et sel aastal on seda tippklassi olnud võrreldes varasemate aastatega oluliselt rohkem. Masu pole päris kõigele pidurit pannud.

Külas on käinud popikuninganna Madonna ja maailma jalgpalliväljakute suured staarid brasiillased. Kontserdi on andnud Morrissey, Angie Stone, Moby, Morcheeba, Londoni sümfoonikud, kitarrivirtuoos Ritchie Kotzen ja paljud teised.

Õnneks pole aasta läbi, nii et maailma parimaid jõuab eestlastele veel pakkuda. Sel nädalavahetusel saab näiteks bluusi maailmaklassi näha Haapsalus. Augustibluusil esineb bluusimaailma esinumber Omar Kent Dykes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:03
Otsi:

Ava täpsem otsing