Üks küsimus: Kas Eesti tegi õigesti Nord Streamist keeldudes?

ÄP 14. detsember 2009, 00:00

Jüri Riives, masinatööstuse liidu juhatuse esimees
Riigi jõukus ja tulevik algavad majanduslikust võimekusest. Ka rahvusvaheliselt arvestatakse tugeva majandusega riikidega rohkem. Määrav pole riigi suurus ega kuuluvus poliitilistesse liitudesse, vaid riigi võimekus maailma tulevikus kaasa rääkida. Seega - on, kuidas on, aga see loobumine Eesti majandusele igatahes midagi juurde ei anna.

Robert Antropov, ASi PTS Logistics nõukogu liige
Nagu öeldakse - pärast kaklust rusikatega ei vehita. Ülemaailmse majanduskriisi tingimustes on Eesti jaoks oluline tegeleda sellega, kuidas meie suudame langusest välja tulla ja naaberriikidega majanduslikke suhteid arendada.

Karel Saar, ASi Ilmarine juhatuse esimees
Küsimus on Eesti kui riigi prioriteetides, ja eks ka summadest, millest jutt. Ehk oleks olnud ärimehelikum teatud tingimustel siiski Nord Streami rajamisega nõustuda. Aga selge on see, et tühise raha eest pole mõtet ennast maha müüa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:21
Otsi:

Ava täpsem otsing