Urva: Eesti rahvas võiks kiiresti paljunema hakata

Anne Oja 07. veebruar 2011, 18:17

Selleks, et suur Aasia lennukompanii Eestisse lendama hakkaks, peaks siinne rahvas kiiresti paljunema, vastas endine Estonian Airi juht Erki Urva küsimusele, mida peaks Eesti tegema, et suur Aasia lennufirma Eestisse tuleks.

"Ma arvan, et Eesti rahvas võiks kiiresti paljunema hakata ja võiks niimoodi nii pool miljonit inimest juurde tekitada. No öelge, mida see suur Aasia lennufirma siin muidu teeb, kelle jaoks lendab?" küsis Urva vastu. "Miks peaksid Aasia inimesed siia tulema ja mida nad siin teeksid?"

Urva lisas: "Jah, Finnair on selleks kulutanud 50 aasta jooksul miljardeid, kuid nii lihtsalt, et tuleb üks suur idee, mis kohe töötab, asjad ei käi. Kui Eestil oleks ka kulutada miljardeid, siis paarikümne aasta pärast asi ehk toimiks."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2011, 18:18
Otsi:

Ava täpsem otsing