Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Mida teha viltu kasvanud jändrikega?

Raimo Ülavere 28. veebruar 2011, 00:00

"Me oleme seda juba proovinud!" Või siis: "Ma ju ütlesin, et see ei tööta!". Või siis: "Kuulge, jätke see jama ja ajurünnak, läheme teeme päris tööd." Tuleb tuttav ette? Pea igas suuremas meeskonnas, ja mõnikord ka väiksemas, on keegi, kes teab, kuidas asjad tegelikult käivad. Sest nad on juba kõike näinud ning neid ei üllata enam miski. Nemad on need, kes uuele tulijale selgeks teevad, et liigne usinus maksab kätte ning kes kutsuvad ajurünnakul üles ikka mõistlik olema.

Olen juhtidega sageli arutanud, mida selliste inimestega peale hakata. Mõned mõtted, mis minu heade kundede peades on tekkinud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:08
Otsi:

Ava täpsem otsing