Krediidipank avab Lätis filiaali

Silvia Kruusmaa 14. märts 2011, 16:36

15. märtsil jõuab lõpule protsess, mille tulemusena Latvian Business Bank (LBB) äritegevus ühendatakse Eesti Krediidipangaga ning seniseid LBB kliente hakkab teenindama Eesti Krediidipanga filiaal Lätis.

Otsuse LBB äritegevus Eesti Krediidipangaga äri ülevõtmise teel ühendada tegid pankade aktsionärid 2010. aastal. Eesti Krediidipanga Läti filiaal pakub klientidele kõiki peamiseid pangateenuseid nagu arveldusteenused, pangakaardid, erinevad laenud ja hoiused, väärtpaberitehingud jmt.

LBB klientide jaoks pankade ühendamine suuri muutusi kaasa ei too. Klientide kontonumbrid ei muutu ning laenu- hoiuse- ja kõik muud lepingud jäävad kehtima. LBB klientidele laieneb nüüd Eesti seadustest tulenev kaitse, millega on kuni 100 000 eurosed summad ühe hoiustaja kohta riiklikult garanteeritud.

Eesti Krediidipanga filiaal Lätis ootab kliente endises LBB asukohas Antonijase tänav 3 ja Baznicase tänav 9/11. Peagi avatakse teeninduspunkt Valdemarase keskuses, mis asub Valdemara tänav 21.

Eesti Krediidipank on asutatud 1992. aastal taasiseseisvunud Eesti keskpanga esimese presidendi Rein Otsasoni poolt. Krediidipanga omakapital on ligi 26 miljonit eurot, pank teenindab enam kui 65 000 klienti üheteistkümnes linnas üle Eesti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. March 2011, 16:37
Otsi:

Ava täpsem otsing