Uued raamatud

ÄP 28. märts 2011, 00:00

  Riin Pajula
 • Kuidas maksta makse?
 • Ülevaade äriühingute maksustamisest Eestis
 • Kompaktne ja ülevaatlik raamat on abiks ettevõtjatele ja raamatupidajatele. Raamatu koostamisel on lähtutud alates 1. jaanuarist 2011 Eestis kehtivatest õigusaktidest, kõik piirmäärad ja näited on eurodes.
 • Kirjastus Arvestusabi OÜ
 • Lehekülgi 80
 • Hind 15.49
  Linnar Priimägi
 • Propaganda sõnastik
 • Sõnastik seletab lahti 496 propagandavaldkonna mõistet. Tegu on nii märksõnakoostiselt kui ka määratlustelt algupärase tarkvaraga, mis otseselt ei tugine mitte ühegi varasema teatmiku paradigmale, käsitades propagandat ühena neljast reklaami põhiliigist.
 • Kirjastus Eesti Keele Sihtasutus
 • Lehekülgi 344
 • Hind 16.49
  David J. Schwartz
 • Suurelt mõtlemise maagia
 • Igast selle raamatu peatükist leiate tosinate kaupa nutikaid ideid, mis võimaldavad teil omandada suurelt mõtlemise tohutu väe, et võiksite saavutada edu, õnne ja rahulduse, mida nii väga ihkate. Mõelge inimestest õigesti ja te meeldite neile ning nad toetavad teid. Kuidas mõelda nagu juht?
 • Kirjastus Maaleht
 • Lehekülgi 264
 • Hind 12.70
  Andrea Patten, Harry S. Patten
 • Mida on lastele eduks vaja
 • Te armastate oma lapsi ja tahate, et neist kasvaksid edukad, enesekindlad ja end teostanud täiskasvanud, kes saavutavad oma sihte ja suudavad endast teistele midagi anda. Aga mis eristab oma sihte saavutavaid täiskasvanuid läbikukkujatest?
 • Kirjastus Ersen
 • Lehekülgi 224
 • Hind 14.29
  Tule - ja elektriohutus 2011
 • Raamat annab ülevaate tuleohutuse seadusest, käitumisest tulekahju korral, tuletööde korraldamisest ja paljust muust vajalikust, mis seotud tuleohutusega
 • Kirjastus Teabekirjanduse OÜ
 • Lehekülgi 336
 • Hind 41.79
  Carmine Gallo
 • Innovatsioon. Steve Jobsi seitse saladust
 • Innovatsioon on täiesti tavaline asi, millega tavalised inimesed tegelevad iga päev. Käesoleva raamatu lehekülgedel astuvad ette mehed ja naised, kes on innovatsiooni abil muutnud ettevõtteid, kogukondi ja elusid.
 • kirjastus Äripäeva kirjastus
 • Lehekülgi 256
 • Hind 22.12
  Erti Luik
 • Internetiturundaja lauaraamat
 • Iga ettevõtte puhul on toimivate e-lahenduste valik erinev - see, mis toimib ühe ettevõtte puhul, ei pruugi toimida teisel. Oluline on, et otsuseid võetaks vastu teadlikult ja põhjendatult.
 • kirjastusÄripäeva kirjastus
 • Lehekülgi 248
 • Hind 22.98
  Robert Cinnamon, Brian Helweg-Larsen, Paul Cinnamon
 • Kuidas mõista ettevõtte finantse
 • Kas sa oskad koostada efektiivseid eelarveid? Kas sa tead, kuidas analüüsida kulusid? Kas sul on raskusi kasumisse jõudmisega?Autorid selgitavad selles raamatus finantsvaldkonna sageli segadusse ajavaid mõisteid ja žargooni.
 • kirjastusÄripäeva kirjastus
 • Lehekülgi 160
 • Hind 21.67

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:09
Otsi:

Ava täpsem otsing