Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Baltika juhtidelt oodatakse lisainfot

Romet Kreek 19. aprill 2011, 11:59

Investor Stefan Andersson sooviks Baltikalt aktsiaemissiooni kohta lisainformatsiooni.

"Julge samm oli panna hinnatase nii kõrgele nagu üks euro. Kaks korda rohkem aktsiaid ja poole hinnaga oleks kindlam. Nagu varemgi Baltika puhul, me ei tea kas keegi on emissioon garanteerinud või mitte," kirjutas Andersson LHV foorumis. Praeguse infoseisu alusel tundub, et keegi ei ole emissiooni garanteerinud, sest minu arust oleks see absoluutselt kohustuslik informatsioon börsiteates, kirjutas Andersson.

Tema hinnangul on heaks tavaks vähemalt informeerida, kas suuromanikud kavatsevad oma märkimisõigust kasutada. "Lihtsalt emissiooni kosmosse viskamine nagu täna, ja kõrge hinnaga, on ikka omapärane. Asi lihtne, juhul kui suuromanikud kavatsevad märkida (ja see peaks paratamatult olema otsustatud), siis on lihtne ja usaldusväärne teavitada sellest. Kui suuromanikud ei kavatse märkida, siis on seegi oluline informatsioon," märkis Andersson.


 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. April 2011, 12:30
Otsi:

Ava täpsem otsing