Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Trigoni piimandusfirma börsile tulek lükkub edasi

Katre Pilvinski 31. mai 2011, 00:00

"Jah, meieni on jõudnud informatsioon, et sellest ideest ei ole küll loobutud, aga see on mõnevõrra edasi lükkunud," kommenteeris Alber.

Kui palju firma börsile tulek edasi lükkub, seda ei osanud Alber aga öelda. "Arvatavasti toimub see pärast jaanipäeva," ütles ta.

Tallina börsi Facebooki kontol seisab järgnev teade. "Tundub, et IPO osas kiirustasime ning kohe pärast jaanipäeva me "puhkusele" minna ei saa. Täie kindlusega saame kinnitada uue ettevõtte börsile tulekut tema esimesel kauplemispäeval. Ükski meile teadaolevalt börsiettevalmistusi tegev ettevõte ei ole oma otsusest loobunud, küsimus on IPO ajastuses. Oleme positiivsed ja jätkub raugematu töö investeerimisvõimaluste laiendamiseks."

Taanis põllumajandusettevõtte Trigon Agri osanik Joakim Helenius ütles reedel Eesti meediaväljaannete peatoimetajatele, et nende tütarfirma Trigon Dairy Farming tuleb 12 kuu jooksul börsile. IPO suurus on 50-100 miljonit eurot, raha kasutatakse Venemaale laienemiseks.

Trigon Agri aktsia on noteeritud Stockholmi börsil.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:54
Otsi:

Ava täpsem otsing