Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Trükiturul tegutsevad ettevõtted asutasid meedialiidu

Silvia Kruusmaa 05. juuli 2011, 13:08

Juunis asutasid Eesti trükiturul tegutsevate ettevõtete esindusorganisatsioonid koostöökogu, Eesti Meediaorganisatsioonide Liidu (EML), mille üheks eesmärgiks on meedia-alase ühistegevuse ja hariduse edendamine, teatas Eesti Ajalehtede Liit.

EMLi asutajateks on Eesti Ajalehtede Liit ja Eesti Meediaagentuuride Liit, liitumas on ka vastloodud Eesti Ajakirjade Liit.

“Kuna uus organisatsioon hakkab ühendama kõiki Eesti olulisemaid trükituru valdkonna ettevõtteid, on maailma kontekstis tegemist Joint Industry Committee’ga,” ütles EMLi juhatuse liige Mart Raudsaar. “Tegemist on igas mõttes neutraalse organisatsiooniga, mis otsib koostööd ja konsensust.”

Ühe esimese tegevusena on EML kuulutanud välja konkursi, leidmaks uuringupakkuja Eesti lugejaskonna uuringule perioodiks 2012-2016. Eesti lugejaskonna uuringu eesmärk on pakkuda terviklikku ülevaadet Eesti trükiajakirjanduse lugemistrendidest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. July 2011, 13:08
Otsi:

Ava täpsem otsing