Eestlane valib oma puhkuse sihtkoha eelkõige eelarve järgi

Silvia Kruusmaa 15. juuli 2011, 11:10

GoAdventure viimase küsitluse kohaselt teevad Eesti inimesed  oma puhkuse valiku eelkõige eelarve järgi.

Teatavasti ületas juba viimased paar aastat reisituru pakkumiste arv nõudluse, seega reisimine on muutunud  kättesaadavamaks üha suuremale hulgale inimestele. Rohkem on hakanud reisima just pensionärid ja üliõpilased, kellel on oma elustiili ja vaba aja tõttu kergem kasutada viimase hetke soodsaid pakkumisi.

Paljudele loeb ka koha uudsus, eelistatakse siiski sihtkohta, kus veel käidud pole. Kuigi on piisavalt ka neid, kellele loeb harjumus ja järeleproovitud kvaliteet. On eestlasi, kes käivad igal suvel Türgis või igal talvel Egiptuses. Nii on mõni eestlane käinud kas Türgis või Egiptuses koguni 7 korda.

Suvel eelistab enamik eestlasi hoolimata muutlikust ilmast siiski puhata Eestis. Kahtlemata tehakse tihti otsus sõita suvesihtkohta üsna viimasl hetkel kas siis ilmastiku või muu hetkeajendi tõttu. Et kindlustada rannapuhkus ja veemõnud, minnakse suvehooajal või sügise poole peamiselt nädalaks Hispaaniasse või Türki. Türgi on kahtlemata kõige rahakotisõbralikum suvesihtkoht. 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. July 2011, 14:07
Otsi:

Ava täpsem otsing